۱۳۹۳ اردیبهشت ۳۱, چهارشنبه

ضرب و شتم کشیش زندانی توسط ماموران در بیمارستان دی.


 سعید عابدینی، کشیش زندانی که به بیمارستان دی منتقل شده بود توسط ماموران اعزام مورد ضرب و شتم قرار گرفته و به زندان عودت داده شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کشیش سعید عابدینی که در طی دو ماه گذشته در بیمارستان دی بستری بود امروز پس از ضرب و شتم در بیمارستان به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد.
همسر این کشیش زندانی می‌گوید: «ماموران اعزام به وی اعلام کرد تا زمان حل مشکل ما با ۵+۱ اینجا در نزد ما خواهی بود.»
خانم عابدینی می‌گوید: «مادر این زندانی عقیدتی نیز در بیمارستان دی مورد ضرب و شتم ماموران قرار گرفت و در وضعیت بدی قرار دارد.»
ماموران با استفاده از شوک الکتریکی وی را مورد حمله قرار دادند و بر اثر آن بدن وی دچار کبودی شده است، سعید عابدینی هم چنین بر اثر ضرب و شتم‌ها دچار خونریزی داخلی شده است.
همسر وی به هرانا گفت: «خونریزی داخلی در اثر ضربات وارده به وی صورت گرفته است وایشان مشکل خونریزی داخلی نداشتند.»
سعید عابدینی شهروند ایرانی- آمریکایی در اوایل مهر ماه سال ۹۱ پس از بازگشت به ایران در منزل پدری‌اش، بازداشت شد.
عابدینی در اوایل بهمن ماه ۹۱ به اتهام تشکیل و راه‌اندازی کلیساهای خانگی به قصد برهم زدن امنیت ملی، از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به هشت سال حبس تعزیری محکوم شد که در نتیجه اعتراض به این رای، پرونده وی به شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران ارجاع و این شعبه نیز رای دادگاه بدوی را تایید کرد.
 هرانا

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۸, یکشنبه

رشته حقوق بشر در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران حذف شد


به گزارش فرارو، دانشگاه مادر کشور، دیگر «حقوق بشر» ندارد. خبری که با انتشار دفترچه‌های انتخاب رشته دوره کارشناسی ارشد رسمیت یافت: دانشگاه تهران پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد حقوق بشر را متوقف کرده است. اگرچه برای نخستین بار و در سال ۱۳۸۱ رشته حقوق بشر در این دانشگاه تاسیس شد، اما حالا تهرانی‌ها تصمیم گرفته اند این رشته را از سبد تعلیمات خود خارج کرده و کار را به گروه‌های باسابقه‌ در دانشگاه شهید بهشتی و مفید و گروه تازه‌نفس حقوق بشر دانشگاه علامه طباطبایی واگذار کند.
یکی از دانش‌آموختگان حقوق بشر دانشگاه تهران می‌گوید اگرچه رشته حقوق بشر در بدو تاسیس در دانشگاه تهران با استقبال اساتید صاحب‌نام مواجه شد و افرادی چون دکتر کاتوزیان و دکتر ممتاز تدریس برخی واحدهای آن را بر عهده گرفتند، به مرور زمان نیز اساتید جوان‌تر نیز این امر را بر عهده گرفتند. اما قوت علمی دوره‌های حقوق بشر دانشگاه تهران در حال افت بود و در سال‌های اخیر نیز وضعیت مناسبی نداشت. از او درباره علت این تعطیلی می‌پرسیم و پاسخ می‌دهد: «زمزمه‌هایی قبلی وجود داشت و فقدان هیئت علمی و استاد اصلی‌ترین دلیلی است که برای تعطیلی این رشته عنوان شده، اما به نظر می‌رسد مسائل سیاسی نیز انگیزه قابل تاملی بوده است».
ظاهراً تخصص اصلی اساتید حقوق بشر دانشگاه تهران در رشته‌های حقوق عمومی و حقوق بین‌الملل بوده است و اکنون با انحلال این رشته به گروه‌های مادر کوچ کرده اند.
در شرایطی که روند جذب در رشته حقوق بشر در دیگر دانشگاه‌های کشور متوقف نشده و حتی تغییر رو به رشد داشته است، به نظر می‌رسد تصمیم دانشگاه تهران، بیش از آن که تصمیمی ناشی از سیاست‌های علمی کلان باشد، برآمده از معادلات درونی دانشکده حقوق است.
دکتر خیرالله پروین، از اساتید حقوق بشر و حقوق عمومی دانشگاه تهران، از امر انحلال رشته حقوق بشر ابراز بی‌اطلاعی کرد. وی ضمن ابراز بی‌اطلاعی از این مسئله به خبرنگار فرارو گفت: «مسئله عدم جذب دانشجو در کارشناسی ارشد حقوق بشر را برای نخستین بار از شما می‌شنوم».
دکتر پروین با بیان این که حقوق بشر گروه مجزایی از حقوق عمومی و حقوق بین‌الملل نداشته است، درباره رایزنی‌های قبلی در این باره گفت: «پیش‌تر هیچ صحبتی در این زمینه نشده بود و من درباره صحت و سقم این مسئله اطلاعی ندارم و حتی در بین اساتید نیز صحبتی نبوده است.» پروین برای اطلاع بیشتر خبرنگار فرارو را به رئیس گروه، دکتر محمد اصلانی راهنمایی کرد. با این حال امکان گفت و گو با دکتر اصلانی به دلیل مشغله‌های کاری فراهم نشد.
دکتر ابراهیم موسی‌زاده از دیگر اساتید گروه حقوق عمومی و بشر دانشگاه تهران نیز از این تصمیم ابراز بی‌اطلاعی کرد. وی با بیان این که برای اطلاع از چرایی عدم پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد حقوق بشر باید مراتب امر را از معاونت آموزشی دانشگاه استعلام کرد، هرگونه مشورت و رایزنی قبلی در این زمینه را رد کرد. دکتر موسی‌زاده در عین حال احتمال موقتی بودن این توقف را مطرح کرد و یادآور شد: «پیش‌تر هم این اتفاق رخ داده بود که غرض اصلاح سرفصل‌ها بوده است».
معاون آموزشی دانشگاه تهران نیز به دلیل حضور در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه تهران نتوانست پاسخگوی ابهامات به وجود آمده در این زمینه باشد.
حذف حقوق بشر دانشگاه تهران از دفترچه‌های انتخاب رشته کارشناسی ارشد، چه امری موقت باشد، چه امری دائمی، ظاهرا بدون اطلاع اساتید دانشکده حقوق صورت گرفته و پیش از این که موعد کنکور برسد نیز در زمینه آن آگهی‌رسانی نشده است.
هرانا.

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۶, جمعه

اکنون پس از گذشت سی و شش سال چاره چیست، چه باید کرد؟


آیا باید مانند نیروهای ورشکسته سیاسی دست روی دست گذاشت و با رهنمودهای انتزاعی و شعار های خیالی بی مصرف، به امید حرکتی خودجوش از میان مردم نشست، تا به سرنگونی رژیم منتهی بگردد ؟؟؟ 
آیا باید به امید کشورهای خارجی که تنها و تنها به منافع خویشتن می اندیشند و نه بیشتر و نه کمتر نشست؟؟؟

آیا وقت آن نرسیده است که انسانهای مسئولیت پذیر و دلسوز برای مبارزه با این رژیم ددمنش و مکار، آلترناتیوی منسجم ، روشمند و کارسازسازی را بوجود بیاورند؟؟؟

بدون تردید رژیم سیاه اندیش جمهوری اسلامی برغم گسترش فرهنگ جهل و نادانی ، مسخ اراده میلیونها ایرانی، سرکوب و کشتار روزافزون مردم به انتهای خط نزدیک شده است.

بدیهی ست که مرگ رژیم در گرو ایجاد یک آلترناتیو رنکارنگ و منسجم است آلترناتیوی که در آن از قدرت ، توانایی و ظرفیت آگاهان و کارشناسان دلسوز داخل و خارج از کشور بهره بگیرد و هدف اصلی خود را در کنار سرنگونی رژیم ، ساختن جامعه ای مرم سالار که در آن ارزش و کرامت انسانی والاتر از مذهب و هر ایده دیگری باشد، قرار بدهد. 



۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۴, یکشنبه

کارگر به جای فکر نان بايد در فکر معنويت باشد!


آخوند جنتی.
کارگر به جای فکر نان بايد در فکر معنويت باشد!
در پی سرکوب کارگران که در تهران و ساير شهرهای کشور قصد برگزاری روز کارگر را داشتند، آخوند جنتی در نمايش جمعهٴ روز (12ارديبهشت) تهران با وقاحت آخوندی با اعتراض به کارگران به جان آمده گفت: «کارگر نبايد فکرش اين باشد که کار کنم، پول بگيرم، نان بخورم و زندگی اداره کنم! کارگر بايد معنويت داشته باشد، بايد معرفت داشته باشد».
جنتی جنايتکار در ادامه اراجيف وقيحانهٴ خود از کارگران خواست که نقش بسيجيان را به عهده بگيرند و اگر ديدند جايی دارند آب را زيادی مصرف می کنند، برق دارند مصرف می کنند، داد بزند!
امام جمعهٴ نمره موقت خامنه ای که با اين سخنان به شعور و آگاهی ميليونها کارگر ايرانی اهانت می کرد، سپس وقاحت را به نهايت رساند و بر سر کارگران منت گذاشت که برای کارگران «افتخاری است که ولی امر مسلمين روز کارگر آمده از آنها دلجويی می کند، احوالپرسی می کند و نوازششان می کند!».